Onze missie

Maak jij je weleens druk over deze wereld?

Over hoe we steeds minder natuur krijgen? We de ruimte om ons heen vervuilen? We elke dag in de file staan?

Ik doe dat zo af en toe weleens, vooral als ik in de auto zit en een continue stroom van auto’s op de weg zie rijden.

Ik vraag me dan echt af “hoe zal dit er over 20 jaar wel niet uitzien”.. Als mijn kinderen Max en Isa grote mensen aan het worden zijn, dan gaat dit toch een ongekend groot probleem worden!

Max en Isa

Het heeft mij doen beseffen dat ik de boel wil verduurzamen.

Verduurzaming in mijn dagelijkse leven en verduurzaming in mijn bedrijven Fotobelevenis.nl, Feestbelevenis.nl en Lichtletterbelevenis.nl.

Dat begon met het scheiden van afval, zwerfafval oprapen en vervanging van lampen. Daarna begonnen we met zonnepanelen, waterbesparing en verruilde ik de auto om met de fiets naar het werk te gaan. Simpele stapjes die ieder mens kan maken en direct effect hebben.

Maar, ik snakte naar meer! Het liefst zou ik de hele wereld willen verduurzamen! Maar ja, daar is een enorme berg met geld voor nodig helaas.

En toen kwam het idee van een online kringloopwinkel omhoog borrelen.

Wat als ik mijn e-commerce-, ondernemers- en fotografie skills in kan zetten om 2de-hands kinderspullen te verkopen en de opbrengsten daarvan kan investeren in verduurzaming van mijn omgeving.

Wat als ik van dat geld bomen aan kan laten planten, duurzame energieprojecten kan ondersteunen en wellicht duurzame initiatieven kan ondersteunen.

Wat als ik zo een bijdrage kan leveren aan minder verspilling.

Op papier eigenlijk best een mooi plan! De aankomende maanden ga ik eens kijken of het ook allemaal zo uit zal pakken als ik dacht! Ondernemen gaat nou eenmaal met vallen en opstaan.

De grootste uitdaging in dit geheel is de inbreng van mooie spullen! 

Wil jij een (Lego)steentje bijdragen aan verduurzaming van deze wereld? Lees hier hoe je spullen bij ons in kunt leveren en weet dat wij 100% van onze nettowinst investeren in verduurzaming van de wereld.

Alleen samen kunnen we een grote impact maken!

Dank namens mijzelf (Jasper), Marijn, Max en Isa Lensselink

P.s. #1 - ben je zelf ook bezig met verduurzaming? Ik vind het geweldig om samen te werken en samen nog verder te komen!

P.s. #2 - sommige mensen denken weleens dat ik helemaal CO2 neutraal leef, maar dat is niet waar. We bezitten vanwege onze bedrijven in totaal 7 auto's, geen daarvan is op dit moment elektrisch aangedreven. Er is dus nog een aardige weg te gaan:)

P.s. #3 - vind je het leuk om met elkaar te connecten? Bekijk dan ook mijn LinkedIn en persoonlijke Facebook