Verzenden & Retourneren

Verzenden

Al onze bestellingen worden verzonden via PostNL. Voor de verpakking proberen we zoveel mogelijk herbruikbare materialen te gebruiken. De volgende ondernemers helpen ons hierbij door hun gebruikte dozen te doneren:

- Herbalife Diana Blom in Purmerend

Alle pakketjes worden met Track & Trace code verzonden, zodat jij altijd je bestelling kunt volgen. Voor een brievenbus pakket zijn de kosten 4,05 voor een normaal pakket zijn de kosten 7,25.

Zelf ophalen

Natuurlijk is het ook mogelijk om jouw bestelling op te halen bij ons magazijn in Purmerend. Bel vooraf wel even om een afspraak te maken, we zullen je bestelling dan op het afgesproken tijdstip klaarzetten.

Retourneren

Toch niet tevreden met je aankoop? Dat is geen probleem.

Je hebt recht op een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. De bedenktijd start de dag nadat je het product hebt ontvangen. Laat binnen deze 14 dagen via info@samenduurzaam aan ons weten dat je het product wilt retourneren. In het geval je producten wilt retourneren, dienen de producten ongebruikt en in originele staat teruggestuurd te worden.

Vanaf het moment dat het verzoek is ingediend, heb je nog eens 14 dagen de tijd om het product terug te sturen.

De retourzending is voor eigen risico. Wij adviseren je het product goed te verpakken.

De retourkosten zijn voor eigen rekening. Indien een product defect is, zullen wij de kosten van de retourzending uiteraard wel op ons nemen.

Samenduurzaam ziet de gedachte 'zoveel mogelijk online kopen, omdat ik toch gratis kan retourneren' als een groot maatschappelijk probleem. In het geval van een retourzending wordt twee keer een negatieve impact op het milieu gecreëerd die niet wordt gecompenseerd door het gebruik van #zeroplastic en #zerowaste producten. Om dit te ontmoedigen en onze klanten te stimuleren een weloverwogen keuze te maken en geen impulsaankopen te doen zijn de kosten voor het retourneren van producten voor eigen rekening.

Geld Terug

Binnen 7 werkdagen vanaf het moment dat wij het product in goede orde retour hebben ontvangen, betalen wij het volledige aankoopbedrag terug, inclusief de initiële verzendkosten in het geval de gehele bestelling teruggestuurd wordt. Wij moeten het product wel in goede orde hebben ontvangen of je moet kunnen aantonen dat je het product teruggestuurd hebt.